RSS

Main Street ocupa Wall Street

30 abr.

lourdes-beneria.jpgL’amiga Lourdes Beneria m’envia notícies de Nova Iork. En una conferència que va donar fa molt poc a la Fundació Cipriano García sobre la crisi, ella ja explicava com la irresponsabilitat de Wall Street  afecta molt seriosament Main Street (i de manera especial, les dones de Main Street). Va quedar latent a la seva conferència que Main Street (la gent treballadora, amb sentit comú i que pateix el pitjor de la crisi)  hauria de fer sentir la seva veu a Wall Street  (l’imperi de les finances)… I avui m’ha enviat aquest mail que demostra, una vegada més, que encara queda molt per descobrir de les potencialitats d’Internet al servei de la majoria i de les bones causes… una nova manera de disputar el monopoli als mitjans de comunicació “oficials”, una iniciativa magnífica per conquistar noves formes de poder de les persones i desafiar  les grans corporacions bancàries i financeres… Una proposta de lluita, imaginativa i justa, que combina les manifestacions de tota la vida amb les potencialitats d’Internet… Una idea brillant que ens permet desfilar per Wall Street sense treure les mans del teclat…  Una nova possibilitat de fer sentir la nostra veu i defensar els nostres drets, i  per la que cal felicitar el moviment MoveOn.

main-street-en-wall-street.JPG

Els membres del moviment  MoveOn han aconseguit que milers de persones desfilin per Wall Street per deixar ben clar el seu missatge als grans bancs i als polítics que els protegeixen:  N’estem ben farts i ja no ho aguantem més.

Aquest és un moment especialment crític perque el Senat està debatint a Washington el projecte de llei que hauria de reformar les grans finances de Wall Street. I cada senador ha de decidir fins a quin punt s’han de posar regulacions als grans bancs que han portat l’economia a un carreró sense sortida.

  Si estàs llegint això, és probable que no estiguis a la marxa 🙂  Però pots unir-te a la nostra “marxa”  virtual —des de casa teva, des del teu despatx —i fer que la teva veu també s’escolti. 


Clicka aquí sota per veure reportatges en directe i unir-te a la marxa vitual:

http://www.moveon.org/bankshowdown/?tg=FSNY_1.FSNY_2&cp_id=1346&id=20080-921760-L.MTB6x&t=1

A la marxa virtual, pots :

  • Veure el video en directe i el blog en directe des del lloc de la marxa.
  • Assegurar que el missatge de la marxa arriba als senadors de Washington, fem saber tu també que necessitem una reforma en profunditat de  Wall Street.
  • Parlar amb altres manifestants virtuals, fent-lis sber quines són les teves protestes, i interactuant amb persones que estan a la marxa.

Mira què passa a  Wall Street i afegeix la teva veu aquí:

http://www.moveon.org/bankshowdown/?tg=FSNY_1.FSNY_2&cp_id=1346&id=20080-921760-L.MTB6x&t=2

Gràcies per fer-ho.

–Daniel, Steven, Jodeen, Ilyse, Nita, i la resta de l’equip.

Vols donar suport al que fem? Sols rebem finançament dels nostres 5 milions de membres –cap empresa, cap xec important de directius de grans corporacions. I el nostre personal, molt poc, assegura que les petites contribucions facin un llarg camí. Clicka aquí:  <http://political.moveon.org/donate/email.html?id=20080-921760-L.MTB6x&t=3> .



 

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari