RSS

Universitat, professionals i artistes amb la Vaga General

06 set.

aixi-no-logo.pngEls treballadors i treballadores de la cultura també donem suport a la vaga general del 29-S contra les retallades socials i la reforma laboral i per la recuperació del diàleg social.

S’ha creat un bloc que us convidem a consultar, on trobareu un espai per adherir-vos al manifest promogut per persones vinculades a l’àmbit de la cultura i on també s’informa dels concerts i altres iniciatives culturals que es promouen en suport a la vaga. Entre d’altres Jazz i cançó x la vaga, el proper dilluns 13 al Harlem Jazz Club a les 20 hores i un Concert x la vaga, el divendres 17 a Cotxeres de Sants a partir de les 20 hores.

cartell.jpg

També el personal docent i altre personal universitari juntament amb professionals han elaborat un manifest per recolzar la vaga general del 29-S convocada per CCOO i UGT. És per aquesta raó que s’ha creat un bloc on es recullen les signaturas.

A banda de la signatura del manifest, el proper 22 de setembre es farem un gran acte a les 12 hores, al paraninf de la Universitat de Barcelona.

.

Feu la màxima difusió d’aquestes iniciatives i signeu l’adhesió al manifest!

 
Deixa un comentari

Publicat per a 6 Setembre 2010 in Igualtat

 

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari